De natuur leer je
beter kennen als je
er middenin zit.

Nieuwe locatie Vrije School de Lindeboom

Per september 2018 is onze nieuwe lokatie al weer twee jaar aan het groeien en bloeien! Mede mogelijk gemaakt door een mooi ouderinitiatief en hard werkende leerkrachten, werken we nu nog in een schoolgebouw aan de Korte Verspronckweg te Haarlem, vlakbij de locatie Kleverpark.

De school bestaat op dit moment uit drie kleuterklassen en een eerste en tweede klas. Na de grondsteenlegging in september gaat de school verder onder de naam Vrije School De Lindeboom.

Aanmelden voor de nieuwe locatie Vrije School De Lindeboom kan door contact op te nemen met de administratie van de Vrije School Kleverpark op 023.2023235. Wij nodigen u dan uit op een informatiemiddag. Daar kunt u een interesseformulier meekrijgen. Voor zij instroom geldt dat er ruimte is voor instroom in klas 1 en 2. Voor kinderen geboren na 1 januari 2015 geldt het nieuwe gemeentebeleid, kijk hier voor ook op www.naarschoolinhaarlem.nl

Vrije School Kennemerland
Weltevredenstraat 9, 2022 VA Haarlem

info@vskennemerland.nl