Basisschool Vrijeschool kennemerland is een vrijeschool in Haarlem-Noord

Taal begint met een
boeiend verhaal.

Nieuwe locatie Vrije School de Lindeboom

Per september 2019 is onze nieuwe lokatie al weer drie jaar aan het groeien en bloeien! Mede mogelijk gemaakt door een mooi ouderinitiatief en hard werkende leerkrachten, werken we nu nog in een schoolgebouw aan de Korte Verspronckweg te Haarlem, vlakbij de locatie Kleverpark.

De school bestaat op dit moment uit drie kleuterklassen en een eerste, tweede en derde klas. Na de grondsteenlegging gaat deze lokatie verder onder de naam Vrije School De Lindeboom.

Aanmelden voor de nieuwe locatie Vrije School De Lindeboom kan door contact op te nemen met de administratie van de Vrije School Kennemerland op 023.5373578. Wij nodigen u dan uit op een informatiemiddag. Daar kunt u een interesseformulier meekrijgen. Voor kinderen geboren na 1 januari 2015 geldt het nieuwe gemeentebeleid, kijk hiervoor ook op www.naarschoolinhaarlem.nl